Hva lurer du på?

Har dere et vanlig 8-sifret telefonnummer?

Nytt telefonnummer

Codan Forsikring kan nå nås på to telefonnumre, enten 408 06300 til vanlig telefontakst eller 06300 til ekstra telefontakst. Har du spørsmål i forbindelse med ditt kundeforhold oppfordres du å ringe 408 06300. Ringer du fra utlandet må du bruke (+47) 408 06300. Ønsker du å vite hva forskjellen er i pris, må du sjekke dette hos din teleoperatør.

 

Hvorfor gjør vi dette?

Forbrukerombudet har på bakgrunn av en EU dom bestemt at kunder ikke skal behøve å belastes mer enn grunntakst når de ringer kundeservice. Det betyr at alle selskap som bruker 5-sifrede telefonnumre eller numre som begynner med 815, må tilby et alternativt nummer. Dette nummeret skal ikke koste mer enn vanlig mobil- og fasttelefontakst å ringe til. Vi støtter dette og har lagt til rette for at du skal kunne velge kundeservicenummer.

 

Vår anbefaling

Vi har ingen egeninteresse av å fremheve det ene nummeret fremfor det andre. Hensikten med et kort 5-sifret nummer har vært å gjøre det enkelt for kunder og andre å huske telefonnummeret vårt, særlig i forbindelse med en skadesituasjon. Vi anbefaler at du lagrer det nye nummeret blant dine kontakter på mobilen.

Tilbake