Ups, her har det visst oppstått problem...

Det ser ut til at codanforsikring.no er nede akkurat nå. Vi jobber med saken og håper å være oppe igjen så snart som mulig.

Vi hjelper deg gjerne på telefon 408 06300 (+47 408 06300 fra utlandet) hverdager mellom 08.00 og 17.00. Har du behov for akutt hjelp på reise er vi tilgjengelige for deg 24 timer i døgnet på +45 70105050.

Vi beklager og jobber med å løse problemet så fort vi kan.

Hva lurer du på?

Hva betyr fullverdi?

Fullverdi brukes om dekningen for husforsikring/hytteforsikring og betyr at bygningen er forsikret for det beløpet det vil koste å gjenoppføre tilsvarende bygning. Ved en totalskade får du dekket det det koster å bygge opp huset igjen slik det var, uten fradrag for aldring eller slitasje. Du får også dekket merkostnader av typen riving og bortkjøring, tiltak du må gjøre pga. offentlige påbud, tapte husleieinntekter og oppfylling av pulverapparat.

Fullverdi er ikke det samme som markedsverdi av boligen.

Tilbake