Hva lurer du på?

Hvem kan kjøpe Cyberforsikring hos oss?

Alle bedrifter som bruker elektronisk utstyr og datamaskiner kan bli utsatt for datakriminalitet. Med noen unntak dekker vi både små, mellomstore og store bedrifter.

Har din bedrift en forsikringsavtale med oss eller ønsker å inngå en, kan du får Cyberforsikring hos oss. Det første du må gjøre er å fylle ut skjemaet Forespørsel om tilbud, og sende det til din meglerkontakt eller forsikringsagent.

 

Ønsker din bedrift Cyberforsikring må grunnleggende IT-sikkerhet være på plass i bedriften. Det kan sammenlignes med at man passer på å låse døren når man går hjemmefra. Gjør man ikke det og noe bli stjålet får man ikke erstatning for tyveriet. Liknende eksempel er hvis man driver et hotell. Åpenbare sikkerhetskrav som brannvarslingsanlegg og nødutganger må være på plass for å kunne bli forsikret.

 

For at Cyberforsikringen skal være gjeldende må sikkerhetsforskriftene som fremkommer av vilkårene følges og overholdes. Dette handler om bruk av datautstyr, vedlikehold og service, sikkerhet i form av brannmur og rutiner for sikkerhetskopiering, osv.

 

Les mer om Cyberforsikring

Tilbake